afspraak maken
afspraak maken
afspraak maken
Mission Statement

 

voeding

Wat is Mylogenics™?

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. Na een Mylogenics™ behandeling is de pijnklacht minder en is je bewegingsvrijheid in de betreffende spier of structuur vele malen beter of zelfs optimaal.

logo mylogenics

Mylogenics Body

Wat doe ik met Mylogenics™?

Met behulp van Mylogenics™ spoor ik binnen enkele minuten jouw zwakke schakels binnen je spier- en zenuwstelsel op. Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatietesten, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren van jouw spieren.

Met Mylogenics™ versterk ik direct je zwakke schakels, kan ik een doelgericht trainingsschema maken en, indien noodzakelijk, bevorderen we je herstel met behulp van de juiste voeding en supplementen. Er wordt altijd gekeken naar de oorzaak van de ontstane blessure en/of pijn. Vanuit de oorzaak wordt het probleem aangepakt zodat de kans op terugkerende klachten aan dezelfde structuur minimaal is.

Met Mylogenics™Rehab System is het ook mogelijk om revalidatiepatiënten in een vroeg stadium progressief te gaan belasten zodat het bindweefsel zich functioneel kan aanpassen. Mylogenics laat je gewoon beter bewegen en kan je snel een stuk mobieler, stabieler en sterker maken!

mylogenics-01
mylogenics-01
mylogenics-01
mylogenics-01